Перекидач контейнерів

Перекидач контейнерів - це підйомно-транспортні механізми, що дозволяють підвищити ефективність, як малого, так і великого виробництва і якісно виконати ряд робіт з вивантаження ящиків і коробок з овочами.

Перекидач контейнерів для овочів (стаціонарні), для навантажувачів

Таке обладнання призначене для роботи з боксами різного розміру і об'єму, що значно розширює функціональні можливості будь-якого виробничого процесу. При цьому моделі таких пристроїв здатні не тільки перекидати контейнер, а й успішно їх фіксувати під необхідним для відвантаження кутом.

Перекидачі контейнерів для овочів: де застосовуються

Купити стаціонарний перекидач контейнерів можна для відвантаження коробок в таких місцях, як:

  • Залізниці.
  • Стаціонарні або криті ангари.
  • Склади та ін.

БАзов переваги перекидачів контейнерів для овочів

Такого типу механізми повністю без пошкоджень витрушують вміст з коробок і боксерів до останньої одиниці продукції. При цьому їх швидкість роботи дозволяє відвантажувати значні обсяги овочів за мінімальний проміжок часу, а автоматичні настройки повністю мінімізують людський фактор при функціонуванні системи. Одночасно такі пристрої:

  • Максимально прості при експлуатації.
  • Відрізняються високою продуктивністю.
  • Мають велику експлуатаційну гнучкість за рахунок вбудованих деталей і технічно вдосконалених елементів комплектації.

На сайті компанії «Новітні технології» представлено широкий перелік перекидачів контейнерів для навантажувачів, купити які можна за зовсім доступною вартості з доставкою по всій Україні. Співробітники компанії готові виконати установку системи і при необхідності провести її сервісне і гарантійне обслуговування.